Uncategorized @hu

Varázslatos Téli Hangulat a Lavender Tihanynál

A karácsonyi időszak mindenkit magával ragad, és a Lavender Tihannyal idén egyedi, varázslatos téli élményel lepjük meg az érdeklődőket. Ahogy beköszönt a hideg, az ünnepi láz és a várakozás az, ami legtöbbünk szívét melegíti. A Lavender Tihany karácsonyi faháza az Advent Bazilika Karácsonyi vásárban ebben a hangulatban tündöklő gyöngyszem a budapesti téli palettán.

Az ünnepek előtti napok a karácsonyi készülődés izgalmas időszakát hozzák el számunkra. A vásárlás, az ajándékok beszerzése, a finom falatok keresése mind mind hozzátartoznak a karácsonyi varázshoz. A Lavender Tihannyal ebben az évben arra ösztönzünk Titeket, hogy ne csak feladatnak tekintsétek a készülődést, hanem próbáljátok meg élvezni ezeket a pillanatokat is! Találd meg a számodra legmegfelelőbb módját az ünnepi hangulatba való bekapcsolódásnak.

A Lavender Tihany karácsonyi faházánál csodálatos téli világban találhatod magad az Advent Bazilika vásárban. Az angyali dekoráció és a mesés környezet magával ragad, miközben tihanyi prémium natúrkozmetikai és kulináris termékek között szemezgethetsz. Ha ez nem lenne elég, vásárlás előtt helyben tesztelheted, kóstolhatod legnépszerűbb termékekeinket, hogy minden esetben a legmegfelelőbbet válaszhasd szeretteidnek vagy magadnak! Levendulás termékeink garantáltan örömet szereznek mindazoknak, akik szeretik az egyedi, kézzel készült kincseket.

Azoknak, akik még nem látogatták meg a Lavender Tihany karácsonyi faházát az Adent Bazilika Karácsonyi vásárban, itt az ideje felfedezni! Szívvel-lélekkel igyekeztünk tenni azért, hogy varázslatot csempésszünk az ünnepi szezonba, és egyedi élményt nyújtsunk, mindenkinek aki Nálunk jár! Lesd meg képeinken a karácsonyi varázslatot, hogy még inkább kedvet kapj a nézelődéshez.
Ha még több karácsonyi hangulatra vágytok szeretettel várunk Titeket a Fashion streeten található Lavender Tihany üzletrészben (World of Souvenir, V. kerület Deák Ferenc u. 10.), ahol mesés környezetben keresgélhetsz ajándék ötleteket. A Fashion street káprázatos karácsonyi hangulatában a nézelődés nem csupán vásárlás, hanem igazi élmény is, ahol a Lavender Tihany téli világával is találkozhattok!

Ha pedig tehetitek látogassatok el télen is a Tihanyi félszigetre, ahol a Lavender Tihany szíve, központja és márkaüzletei szintén karácsonyi pompában vár Titeket. Az ünnepi dekoráció minden üzletünkben más és más, de közös benne az ünnepre való készülődés, a szeretet és a kedvesség. Bárhova tértek be, biztosak vagyunk benne, hogy haza tudtok vinni egy kis karácsonyi Lavender csodát.

Szeretnél olyan örömben részesülni, ami csak az igazán szemfüleseknek jár? Akkor irány a LavenderTihany Christmas Shopping a Bazilikánál eseményünk karácsonyi kedvezményért!

Vélemény, hozzászólás?