RÓLUNK

Generációk óta a tihanyi idegenforgalom és vendéglátás területén dolgozik családunk. Édesanyánk 20 évvel ezelőtt egyike volt azoknak a kereskedőknek, akik levendulás termékeket kínáltak vásárlóiknak. A fiatalabb generáció ezt továbbgondolta és létrehozta a kizárólag levendulás termékeket forgalmazó Lavender Shop Tihany üzletet. Itt nap, mint nap tapasztalhattuk, hogy a vendégek helyben készült terméket, ajándékot tihanyi emléket szeretne magával vinni az otthonába, hiszen olyan jó itt lenni…

Ezen felbuzdúlva álmodtuk meg a Lavender Tihany látványműhelyet, ahol egy profi szakmai csapattal dolgozunk azon, hogy megalkossuk a minőségi, helyben készült, tihanyi termékeket.

Bízunk benne, hogy Mindenki örömét leli a tégelyekbe zárt tihanyi csodában, amit mindannyian szeretünk és alig várjuk, hogy ismét visszatérjünk ide.

Szakmai csapatunk pharmakológus, szakgyógyszerész, szappan, illetve kozmetikum készítő, valamint lelkes és kreatív termékfejlesztő hölgykoszorúból áll.

Mindannyian azért dolgozunk, hogy megalkossuk azt a tihanyi levendulaolajból, helyben készült, natúrkozmetikai és más levendulás terméket, ami örömet, szép emléket ad és hozzájárul a Test és Lélek ápolásához.

Hosszú, szakmai kísérletezéseinknek köszönhetően, magas minőségű, helyben készített natúrkozmetikai termékekkel járulunk hozzá a Test és Lélek ápolásához.

Termékeink tihanyi levendulaolajból, 100%-ban helyben készülnek.

Szeretettel várjuk Önt a Lavender Tihany világában!