LÁTVÁNYMŰHELY

Tihany szívében a Belső-tó partján, gondos kezekkel, természetes alapanyagokból készülnek a Lavender Tihany kozmetikumai és levendulás termékei.

Hosszas szakmai kísérletezéseinknek köszönhetően, magas minőségű, helyben készített natúrkozmetikai termékekkel járulunk hozzá a Test és Lélek ápolásához. Büszkék vagyunk rá, hogy mindegyik kozmetikumot az alapoktól készítünk helyben, az Önök szeme láttára.

Környezetbarát és természetes alapanyagokat használunk fel, hiszen szeretnénk még nagyon sokáig élvezni a félsziget és más természeti kincseik csodás látványát.

Szakmai csapatunk pharmakológus, szakgyógyszerész, szappan, illetve kozmetikum készítő, valamint lelkes és kreatív termékfejlesztő hölgykoszorúból áll.

Látványműhelyünk

kialakításánál fontos szempontot képviselt, hogy megőrizzük azt az egyedülálló értéket, amit dr. Bittera Gyula, vegyészmérnöknek köszönhetően a levendula képvisel Tihanyban 1926 óta.

Őrizve ezt a történelmi múltat, használtunk fel olyan újrahasznosított faelemeket bútorainkban, amik közel 100 évesek, használunk, illetve kiállítunk olyan gyógyszertári laboreszközöket, tárgyakat, amik szintén a régi időket hozza vissza, ötvözve ezt a jelen kor modern stílusával és technológiai tudásával, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjunk, helyben készült termékeket előállítani.

Szeretettel várjuk Önt a Lavender Tihany műhelyében, ahol betekintést nyerhet mindennapi munkánkba, megtekintheti a levenduláról és annak feldolgozásáról szóló kiállításunkat, valamint Tihany levendula lepárlóját is, ahonnan a védjegyezett levendulaolajok kerülnek ki.