Lavender Tihany

FÓKUSZBAN A NŐK – Milyen 2023-ban NŐNEK lenni?

A nők sokszínűsége minden társadalomban és kultúrában jelen van.

A nők különböző életutakat, értékeket, hátterek, készségeket és vágyakat hordoznak magukban. Míg a múltban gyakran előfordult a nők alábecsülése, az elmúlt évtizedekben egyre több női vezető, művész, tudós és aktivista története került középpontba, melyek bemutatták a nők erejét és sokszínűségét.

Felmerülhet a kérdés, hogy milyen szerepeket töltenek be a nők 2023-ban?

Mára már a nők is számos szerepet töltenek be az élet különböző területein. Lehetnek anyák, nagymamák, feleségek, barátnők, testvérek, munkavállalók, vállalkozók, sportolók művészek vagy tudósok.  Fontos, hogy minden nő egyedülálló és különleges és mindenki máshogy éli meg ezeket a szerepeket az életben.

Sok nő számára az egyik legfontosabb szerep az édesanyaság, mely rengeteg kihívást és örömet hordoz magában. A gyereknevelés mellett sok édesanya számos más területen helytáll (munkába járnak, otthon dolgoznak, háztartást vezetnek), mely rengeteg stresszt okozhat számukra.

A feleség lét és párkapcsolat is fontos szerepet tölt be a nők életében. A jó kapcsolat szeretetet, támogatást nyújt, mely segít abban, hogy az élet kihívásait könnyebben győzhessük le, ám egy jó kapcsolat fenntartásához minőségi időt és energiát kell szánni egymásra, mely a sok teendő mellett sokszor nehezen fér bele az időbe.

A barátság és a társasági élet szintén elengedhetetlen a nők életében. Azonban éppúgy, mint egy jó párkapcsolat, a barátságok ápolása és fenntartása is időigényes és kihívásokkal teli, mégis fontos az életminőség javításához. Egy jó barátság segítheti a nőket a stressz enyhítésében, életörömök megosztásában.

Az emberi kapcsolatok ápolása már önmagában tud sokszor kimerítő lenni, ám ezek mellet manapság a nők többségének rendkívül fontos az önálló karrier és munkahelyi siker. Az önmaguknak való megfelelés, a kitűzött célok eléréséig vezető út, sokszor munkahelyi stresszel jár.

A nőkre erőteljesen jellemző az ösztönös gondoskodás, így sokszor előtérbe helyezik mások igényeit és elvárásait, vesztve az egymásra vagy önmagukra fordított minőségi időből. Nőként néha muszáj megálljt parancsolni az eluralkodó hétköznapoknak és átgondolni azt, hogy mennyi időt szánunk önmagunkra!

Mi lehet a megoldás? Iktass be minőségi ÉN IDŐT!

A nők számtalan szerepvállalási formát töltenek be a hétköznapok és életük során, ám a mai rohanó világban épp ezért könnyedén „taposómalom”-ban találhatják magukat, amikor a hétköznapok úgy átveszik az irányítást a fejük felett, hogy teljesen megfeledkeznek önmagukról. A sok teendő, az emberi kapcsolatok fenntartása rengeteg időt igényel, így elengedhetetlen a megfelelő időbeosztás.

Az időkezelés kulcsfontosságú a stresszmentes élet kialakításában. Az önmagunkra szánt idő kijelölése és a magunkra való odafigyelés legalább olyan fontos, mint a munka és az otthoni feladatok elvégzése. Időt kell szentelnünk a pihenésre, én időre, feltöltődésre, hisz ez mentális és fizikai egészségünk megtartásának, javításának alapvető eleme.

Erre tökéletes és hatékony megoldást nyújthat az otthoni relaxáció. A HOME SPA, azaz otthoni wellness kultúra az elmúlt időszakban egyre ismertebbé válik sok nő körében, hiszen így nem feltétlen kell külső környezetben keresni a relaxáció lehetőségeit. Ezáltal sok időt és pénzt spórolhatunk meg. Az otthoni spa termékek, a Lavender Tihany HOME SPA termékei könnyen beépíthetők mindennapjainkba, hogy otthonunkban is kikapcsolódjunk, feltöltőjük és megőrizzük testi, lelki és szellemi egészségünket. A Lavender Tihany HOMA SPA termékek a levendulának köszönhetően számos jótékony hatással gazdagítják a SPA élményt!

Levendula jótékony hatásai:

  • Nyugtató hatásának köszönhetően segít a stressz és szorongás enyhítésében.
  • Segít az alvásproblémákon: elősegítheti a pihentetőbb alvást és javíthatja az alvás minőségét.
  • Enyhíti az izomfeszültséget, izomfájdalmat
  • Csökkenti a fejfájást
  • Javítja a bőr állapotát: bőrnyugtató hatású
  • Javítja a hangulatot: segít az általános érzelmi állapot javításában

Lavender Tihany HOME SPA TERMÉKEK otthoni rituálédhoz:
https://lavendertihany.hu/shop/tihanyi-levendula-sampon-2/
https://lavendertihany.hu/shop/tihanyi-levendula-testradir/
https://lavendertihany.hu/shop/en-ido/

 

Vélemény, hozzászólás?