Uncategorized @hu

13 Lavender Tihany termék országszerte a dm polcain

Büszkék vagyunk! Újabb Lavender Tihany termékek a DM drogéria polcain

Tihanyban, a Belső-tó partján indult el 2019-ben a Lavender Tihany, egy igazi helyi családi vállalkozásként, mára pedig már azzal is elbüszkélkedhetünk, hogy országszerte elérhetők termékeink!

A Lavender Tihany elkötelezettsége a természetes szépségápolás iránt:

A Lavender Tihannyal már évek óta azon dolgozunk, hogy természetes összetevőkkel, és Tihany legértékesebb kincsének felhasználásával, a levendula gyógyító erejével minőségi termékeket hozzunk létre! Célunk a fenntartható, környezettudatos natúrkozmetikum gyártás helyi látványlaborunkban, melyek nem csak hatékonyak, hanem kíméletesek a bőrre és a környezetre is.
Koncepciónk: Farm to Home, azaz a saját tihany levendulaföldről indulva lepárlónkon és laborunkon át kerülnek termékeink a boltok polcaira, majd a vásárló otthonába!

2022 mérföldkő a Lavender Tihany életében

2022-ben az a megtiszteltetés érte csapatunkat, hogy a dm drogéria láncnak köszönhetően országszerte elérhető lett a Lavender Tihany HOME SPA kollekciója. Ezekről a termékekeről bővebben itt olvashatsz: https://lavendertihany.hu/elindult-lavender-tihany-blogunk/

A dm drogéira elismert, megbízható kiskereskedelmi lánc, mely folyamatosan keresi az új és különleges termékeket és támogatja a magyar márkákat, hogy ügyfeleinek a legjobbat nyújtsa. A Lavender Thany minőségi natúrkozmetikai termékei tökéletesen illeszkedne a dm drogéria értékrendjébe, a vásárlók igényeihez. A dm drogériának köszönhetően kézzel készített natúrkozmetikai termékeink egyedülálló élménye még több emberhez juthat el!

Most 2023-ban pedig büszkén jelenthetjük be, hogy további 6 termékkel bővült az országszerte könnyen beszerezhető natúrkozmetikai termékeink száma!

Újdonságként megtalálhatók egyes epres és citrusos illatban megálmodott termékeink is, de nézzük részletesen mely 6 termékkel bővült a dm palettája:

Tihanyi Levendula Szappan, sheavajjal és kókuszolajjal készítve, ezáltal biztosítjuk már kézmosás/fürdés közben a bőrápoló hatást.

Tihanyi Levendula Folyékony Szappan, mely kíméletesen tisztító tenzidekkel készül, hogy ne szárítsa bőrünket.

Eper Shake Kézkrém, bőrpuhító panthenollal, sheavajjal, kókuszolajjal, mely az ekcémás bőrt is hatásosan ápolja.

Eper Shake Tusfürdő, kíméletesen tisztító tenzidekkel és bőrpuhító panthenollal.

Eper Kristály Fürdősó, vitalizáló illóolajokkal és tengeri sóval.

Citromliget Fürdősó vitalizáló illóolajokkal és tengeri sóval.

JELENLEG ELÉRHETŐ TERMÉKEINK A DM POLCAIN:

-Tihanyi Levendula Fürdősó
-Tihanyi Levendula Ajakbalzsam
-Tihanyi Levendula Sheavaj
-Tihanyi Levendula Krémdezodor
-Tihanyi Levendula Virágvíz
-Tihanyi Levendula Masszázsolaj
-Tihanyi Levendula Testápoló
-Tihanyi Levendula Szappan
-Tihanyi Levendula Folyékony Szappan
-Eper Kristály Fürdősó
-Eper Shake Kézkrém
-Eper Shake Tusfürdő
-Citromliget Fürdősó

Vélemény, hozzászólás?